Welkom op de archiefpagina's van E-zine Nieuwe Maan!
Nieuwe Maan publiceert wekelijks een artikel over hekserij, alternatieve geneeswijzen en de maan.
Oude artikelen worden op onderwerp gesorteerd en op de archiefpagina's geplaatst.
Hier vind je alle artikelen over bloesemremedies.

12.4.05

Rescue Remedie.

Er is geen ander eerste hulp middeltje waar ik zo over te spreken ben als Rescue Remedie. Het is ontwikkeld door Dr. Bach en samengesteld uit vijf bloesemremedies:
Impatiens, Clematis, Star of Bethlehem, Cherry Plum en Rock Rose.
Dit middel kan worden ingezet in alle situaties waarbij sprake is van psychische of lichamelijke stress. De combinatie van deze bloesemremedies zorgt er voor dat geest en lichaam weer snel terug in balans raken. Hierdoor verminderden angst, paniek of shock zienderogen. Pijn verminderd snel, het bloeden stopt en zwellingen slinken sneller dan normaal. Het middel kent geen neveneffecten, belemmert geen medische of homeopathische behandeling. Ze is inzetbaar bij jong of oud, mens en dier. De remedie is beschikbaar als tinctuur en zalf.

Inzetbaarheid:

Bij slecht nieuws, zoals overlijden van een familielid of vriend(in), slecht nieuws gesprek bij de arts of ontslag. Rescue helpt dan om je tot rust te brengen. Intens verdriet zal verder behandeld dienen te worden met Star of Bethlehem.

Ongelukken: Als je betrokken bent geraakt bij een ongeval, slachtoffer bent geworden van criminaliteit of een ramp hebt meegemaakt. Ook oorlogstrauma’s hebben baat bij Rescue. Paniek, angst, shock, apathie, huilbuien en flauwvallen kunnen de gevolgen zijn. Gebruik de tinctuur voor enkele weken.
Ook hier geldt weer dat na zo’n ernstige gebeurtenis hoogstwaarschijnlijk verdere behandeling nodig zal zijn. Rescue is een eerste hulp middel.
Rescue is een ideaal middel om in huis te hebben met opgroeiende kinderen. Bij valpartijen geef ik altijd een druppeltje in de mond en smeer ik wat zalf op de blauwe plek. Een kusje er bij en voor je het weet lopen ze weer vrolijk rond!
Bij eerste graad brandwonden helpen (na het spoelen met water) kompressen gedrenkt in water met een paar druppels Rescue.

Spanningen: Denk hierbij aan examenvrees, plankenkoorts of een opname in het ziekenhuis. Ook na een knallende ruzie kan Rescue zijn dienst bewijzen.
Als zenuwachtige spanningen bijna dagelijks voorkomen zal Cherry Plum een meer aangewezen remedie zijn.

Dieren reageren goed op Rescue. Denk aan schrik (vuurwerk tijdens nieuw jaar), ongelukjes, bezoek aan de dierenarts en elke vorm van plotseling afwijkend gedrag.
Geef enkele druppels in het voer of beter, de drinkbak.

Nog een tip: Begiet planten na het verpotten of verplaatsen enkele dagen met water waarin enkele druppels Rescue zijn gedaan. Het verhoogt de levensvatbaarheid. Ook inzetbaar als de plant half verdroogd of omgevallen is.

Gebruik:

Inwendig bij ongelukken: Doe enkele druppels in een bodempje water of sap. Het kan ook puur ingenomen worden. Herhaal elke tien minuten, tot dat de symptomen verdwenen zijn.
Bij trauma’s maak je een gebruikersflesje klaar zoals beschreven in de algemene informatie. Ook al is het trauma weken oud, Rescue zal de gevolgen van de shock effectief behandelen. Gebruik het enkele weken en evalueer of er daarna nog verdere behandeling nodig is.
Rescue is ook inzetbaar als een Bachbloesemtherapie niet aanslaat. Blijkbaar is er dan sprake van een blokkade. Gebruik enkele weken en start opnieuw.
Is er sprake van flauwvallen of bewusteloosheid, smeer dan wat tinctuur op de lippen en polsen en raadpleeg een arts!

Uitwendig kun je de zalf toepassen op builen, schrammen, brandnetelprikken en insecten beten. Let er op dat eventuele angels zijn verwijderd. Bij open wonden of brandwonden kun je beter kompressen gebruiken van schoon water met daarin enkele druppels tinctuur. Elke tien minuten verversen totdat het bloeden is gestopt en de pijn is verdwenen.
N.B. Rescue uitwendig is geschikt voor lichte verwondingen. Raadpleeg een arts bij twijfel. Met het geven van wat tinctuur inwendig doe je het altijd goed.

3 Reakties:

Blogger eddalaxander8347 schreef...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

http://www.juicyfruiter.blogspot.com

5:36 a.m.

 
Blogger lucykline4069560196 schreef...

Do you want free porn? Contact my AIM SN 'abunnyinpink' just say 'give me some pics now!'.

No age verification required, totally free! Just send an instant message to AIM screen name "abunnyinpink".

Any message you send is fine!

AIM abuse can be reported here.

3:14 a.m.

 
Blogger tandyericks5077064932 schreef...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

9:32 a.m.

 

Een reactie posten

<< Terug

Powered by Blogger